nastanek-img2

Z novimi načrti, nenehnim izobraževanjem in korektnimi poslovnimi odnosi bomo svojo vizijo uresničevali tudi v prihodnje, saj še vedno delamo s pozitivno energijo.

Elektro Urbanija je družinsko podjetje, ki z začetki svojega delovanja sega v leto 1996, ko se je začelo ukvarjati z izvajanjem elektroinštalacij na terenu.

Z začetnimi temelji – delo, znanje, ideje, razvoj, zaupanje, prilagodljivost – je majhen kolektiv strmel k strokovnosti, kakovosti, prilagodljivosti, profesionalnemu odnosu, zanesljivosti in natančnosti, zato je do današnjih dni na slovenskem in tudi tujem trgu pridobil sloves uspešnega in izkušenega podjetja, ki se ukvarja s celotno izvedbo močnostnih, signalno komunikacijskih inštalacij, avtomatizacijo, meritvami, projektiranjem, inženiringom in izdelavo stikalnih blokov.

Poslovna odličnost in kakovost naših storitev nam omogočata nenehno zdravo rast in razvoj podjetja. Temelj podjetja so zaposleni, zato je prisotna skrb za njihovo motivacijo, zadovoljstvo in osebni razvoj. Podjetje odlikujejo kakovost, pravočasnost, poštenost in dobri poslovni odnosi – tako s partnerji kot z vsemi prisotnimi v delovnem procesu.

STE ZA POZITIVNO ENERGIJO?

Elektroinštalacije · Projektiranje · Inženiring · Avtomatizacija


KONTAKTIRAJTE NAS!